Over ons

Doen waar je echt blij van wordt. Wie durft die stap te zetten? 
Wij volgden onze passie. Om te schrijven, te fotograferen, te doen waar ons hart van gaat stralen. 

Tanja en Astrid

Wij zijn Tanja en Astrid. Allebei geboren in het kleine dorp Wilbertoord. Al vele jaren hebben wij ervaring met lichtwerk en bewustwording. Samen schreven we de verhalen voor het boek. Onze ervaringen op het gebied van bewust en natuurlijk leven zijn op speelse wijze verwerkt in de verhalen van het boek. 

Ons verhaal

In deze maatschappij van presteren en uiterlijk vertoon, zijn veel mensen de weg naar hun hart kwijtgeraakt. Gevoelige mensen gaan daardoor twijfelen aan zichzelf. Hun behoefte aan harmonie, eerlijkheid, verbinding, authenticiteit, aandacht, bezieling en liefde wordt te weinig gespiegeld. Deze behoeften zijn eigenlijk de innerlijke waarden van het hart, die gezien, gevoeld en geleefd willen worden.

Wij hebben zelf ervaren hoe het is om niet meer te kunnen luisteren naar je innerlijke stem. Hoe je onbewust wordt meegenomen door de mind-gerichte maatschappij. Hierdoor wordt het erg lastig om vreugde te ervaren vanuit de natuurlijke stroom van het leven.  Van binnen wisten we allebei dat het ook anders kon. We kozen de weg naar ons hart en volgden vele cursussen in bewustwording. Door dit hele proces konden wij veel beter voelen waar onze eigen behoeften en waarden liggen, waardoor het vertrouwen in onszelf enorm is gaan groeien.
Nu weten we wat voor enorme kracht er in gevoeligheid ligt!
Wij geloven in innerlijke wijsheid en de kracht van het hart en dat willen we graag uitdragen. 

Erik Daems

Erik Daems

Erik heeft al lange tijd een grote passie voor fotografie. Hij maakt graag portretfoto’s en foto’s in de natuur.
Voor Alle wijsheid op een stokje maakte hij de prachtige foto’s van Toby en Tara.
Meer werk van Erik is te vinden op www.erikdaems.nl. Daar vind je ook zijn fotoblog Inspiratour over Inspiratie, Liefde en Leven.